Новите модели ще са свързани, автономни, споделени и електрически Във

...
 
Новите модели ще са свързани, автономни, споделени и електрически Във
Коментари Харесай

Mercedes-Benz разкри стратегия за бъдещата мобилност

  Новите модели ще са свързани, самостоятелни, споделени и електрически
Във Франкфурт Mercedes-Benz показва още по-силно своята упоритост да способства за образуване на бъдещата подвижност, като показва няколко впечатляващи прототипа с хибридно задвижване. С новия Smart с електрическо задвижване, немският производител демонстрира студиен автомобил на учредената наскоро софтуерна марка EQ. Този изцяло електрически първообраз е първият модел, основан на четирите стълба на новата корпоративна тактика CASE – „ Свързани ”, „ Автономни ”, „ Споделени ” и „ Електрически ”. Това значи оптималната мобилна успеваемост в градски условия и среда, с помощта на систематичното развиване на концепцията за шерване на колите, трансформирайки в действителност концепцията за индивидуализиран и доста еластичен публичен градски превоз.

 
 Електрическият първообраз Mercedes EQA демонстрира по какъв начин ще наподобява бъдещия стилен модел на марката. Електрическият първообраз Mercedes EQA демонстрира по какъв начин ще наподобява бъдещия стилен модел на марката.
 

Най-голямата сензация в палатата на марката несъмнено е прототипът Project ONE, с който подразделението за спортни коли Mercedes-AMG отбелязва кулминационната точка на своя 50-годишен празник. Този супер автомобил с хибридна система за задвижване от Формула 1 чертае пътя към бъдещето на спортното шофиране на AMG. Суперспортният модел е на стадий покрай серийно произвеждане.

Своята международна премиера направи и още един модел на Mercedes-Benz – изцяло електрическият концептуален автомобил EQA от компактния сегмент. В бъдеще Mercedes-Benz ще предлага компактни коли с електрическо задвижване с логото EQ, с цел да направи налична електрическата подвижност за значима целева група.

 
 Хибридният кросоувър с горивна клетка GLC F-CELL има огромен пробег и се зарежда бързо с водород. Хибридният кросоувър с горивна клетка GLC F-CELL има огромен пробег и се зарежда бързо с водород.
 

На ревюто е показан за първи път и Plug-in хибриден модел с горивна клетка Mercedes-Benz GLC F-CELL. Този предсериен кросоувър употребява базата на познатия модел GLC, само че се отличава с редица практични преимущества, да вземем за пример дълъг пробег и малко време на зареждане с водород в композиция с нулеви местни излъчвания.

Своят дебют във Франкфурт вършат и главно обновените модели на Mercedes-Benz S-класа купе и S-класа кабриолет в общоприети разновидности и във версии AMG.

 
 Новият пикап Mercedes-Benz X-клас се отличава както с типичните за пикапите офроуд благоприятни условия. Новият пикап Mercedes-Benz X-клас се отличава както с типичните за пикапите офроуд благоприятни условия.
 

За първи път във Франкфурт е показан и новият пикап на Mercedes-Benz – X-класа. Mercedes-Benz X-класа се отличава както с типичните за пикапите издръжливост, функционалност, износоустойчивост и офроуд благоприятни условия, по този начин и с класическите преимущества на един същински високопроходим Mercedes, като недопечен дизайн, висок комфорт, пъргава динамичност и сигурност. Новият пикап е издигнат върху една и съща платформа с Nissan Navara и Renault Alaskan, само че се отличава с присъщата визия за моделите на Mercedes-Benz. Голямата трилъчева звезда в средата на голямата радиаторна решетка е заобиколена от двойни ламели. Задната част не се разграничава изключително от тази на Nissan Navara, като в двата си края има общоприети отвесни светлини, а под дръжката за отваряне на капака е сложена емблема със звездата.

Виж всички публикации от Денислав Стоянов-->
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР